hits

FRUSTRERTPAPPA

- en liten fyr med et stort hjerte -

EN GRUSOM START PÅ DAGEN...

 • Publisert: 19.05.2017, 22:14
 • Kategori: pappahverdag
 • Dagen i dag hadde jeg på en måte viet til et koselig, og "jovialt" innlegg som jeg har gått og ruget på, men i dag lar det seg bare ikke gjøre. Det er "one of those days", som Erna Solberg kanskje pleier å si.

  Og siden jeg ikke er noe "faker", og prøver å være meg selv minst 70 % av tiden, trenger jeg heller å få ut en smule frustrasjon som har bygget seg opp fra rundt kl 06 i dag. Det var "one of those days", hvor man har morgenmøte på jobben relativt tidlig, og ikke kjenner seg  helt i humør til å komme opp med noen gode forklaringer til hvorfor man ikke stiller opp i tide. Gullfisken kan ikke bli syk hver fredag liksom....

  Jeg ble dratt ut av drømmeland ett sted rundt kl 06.00, av noen diffuse lyder, og brått begynte hjernen å kjøre igjennom sjekklista for å gjøre opp status på hvor "føkka" man lå an i forhold til tidsskjemaet:

  √ - matpakker laget? 
       nei...

  √ - kler til alle kidsa funnet frem?
       NEI....

  √ - utedresser, bamser og dilldall pakket?
      NEI!!!

  Oh, boy - her var det bare å sprette opp og komme i gang tenkte jeg. 
  Og hjernen begynte som smått å komme i gang, helt til jeg kom inn på kjøkkenet og bare:  Det viste seg at en liten morgenfugl hadde kommet seg opp av senga før meg, og var godt i gang med øving til opptaksprøvene på kokkelandslaget.

  Mange av de som kjenner meg vet at jeg har et veldig ikke-barnevennlig forhold til å tåle gris og rot, men la oss bare sammen konkludere med at jeg satt meg forsiktig ned på gulvet, og hadde en rolig prat med vedkommende om at slike ting, det var fy-fy og uff-uff, og ikke helt lov. Etterpå kostet vi gulvet og vasket opp sammen, mens vi trallet litt på kardemommeviser.

  Okay, fortsatt var det en teoretisk sjanse til å rekke møtet, men da måtte alt klaffe, og de 3 barna måtte smette sømløst inn i jakkene sine, og marsjere med militær presisjon ut i bilen på rekke og rad. Ah, jakker ja, jeg bør stikke ned i yttergangen og legge frem jakker.

  Men når jeg beveger meg ned trappen til underetasjen drar jeg kjensel på en lukt, som ikke kan beskrives, men (aldri) må oppleves.
  Og mine mistanker faller på plass når jeg ser hva en av våre kjære hunder har brukt morgenen på - i yttergangen ligger en diger haug med, ja.... dritt.

  1, 2, 3, 4, 5 - ER DET MULIG! Jeg finner en hundepose og noe å vaske med og nærmer meg åsstedet da jeg kjenner at foten min er klissvåt, og jeg står midt i en diger dam av piss..... masse piss.....

  "#"%&#/"%&#%€&#%&€%#&
   


  "Var det deg....?" - Øynene til en tiltalt

   Jeg husker ikke mye av de neste minuttene, men av naturlige verbale årsaker våknet fru konemor rimelig brått, og med en sexy brannmann-manøver var hun påkledd og nede i underetasjen på under 3 sekunder. Det var tid for forsterkninger.

  Selv "våknet jeg opp" i bilen etter en liten stund, og registrerte at jeg hadde to blåøyde jenter i baksetet, klare for barnehagen.

  og rakk jeg møtet? og levering i barnehagen? 

  Jada, frustrertpappa leverer - bokstavelig talt.


   

  Noen som kjenner seg igjen i hverdagsromantikken......?
   

  High five fra frustrertpappa!


  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ FACEBOOK! ←

  #pappa #pappablogg #morgen #hverdag #barn #familie #hunder

 • Publisert: 19.05.2017, 22:14
 • Kategori: pappahverdag
 • 7 kommentarer
 • 7 kommentarer

  Lindis

  19.05.2017 kl.22:29

  Herlig å lese! Nydelige bilder! Digg å få være litt skadefro, siden det ikke var her denne gangen, og det tross alt gikk vi fint hos deg til slutt! 😂

  frustrertpappa

  19.05.2017 kl.23:55

  Lindis: Takk for hyggelig tilbakemelding, ja jeg er helt enig at det er digg å "gosse" seg med andres elendighet noen ganger! Så dette er mitt bidrag til dere andre denne gangen :)
  Hilsen Lars Harald

  denutroligereisen89

  20.05.2017 kl.22:31

  Så fantastisk godt skrevet! Kjenner meg godt igjen selv om vi "bare" har to barn. ;) Du får trøste deg med at slikt skjer i alle hjem fra tid til annen ;)

  frustrertpappa

  20.05.2017 kl.22:43

  denutroligereisen89: hehe barn generelt er ikke "bare, bare", så regner med at veldig mange kjenner seg igjen! Hyggelig du liker bloggen =)
  Hilsen Lars Harald

  denutroligereisen89

  22.05.2017 kl.21:12

  Nei, de kan være en håndfull av og til. ;) Men ville ikke levd uten heller :)

  frustrertpappa

  24.05.2017 kl.23:10

  denutroligereisen89: Overhodet ikke, nei! Og om noen få år, så ler vi godt av det.... :)
  Hilsen Lars Harald

  denutroligereisen89

  24.05.2017 kl.23:18

  Ja, det gjør vi garantert! :) Og små brøkdeler av det som kanskje er en anelse flaut kan vi bruke som underholdning når ungene skal konfirmeres, haha! ;)

  Skriv en ny kommentar