hits

FRUSTRERTPAPPA

- en liten fyr med et stort hjerte -

KVALITETSTID PÅ SØPPELDYNGA

 • Publisert: 27.05.2017, 22:51
 • Kategori: pappahverdag
 • Når man har tre barn, sitter man ofte med følelsen av at man alltid er en liten "gjeng", en liten haug med barn og to voksne (og hunder og gullfisk og det hele da). Det er jo ikke det at man ikke ser den enkelte av barna, men noen ganger er det bare ekstra trivelig og ha litt "alenetid" med den ene, den andre, eller den tredje. Det merkes litt, når bare en av barna er hjemme noen ganger, og vi sitter på kjøkkenet sammen og bare "Næmen, hva i all verden gjør du her alene? Dette var litt rart!"

  I dag var iallefall en sånn dag hvor det dukket opp en mulighet til å bare være alenepappa til 4 åringen, og hva hadde Frustrertpappa kokt i sammen av planer for denne prinsesse-elskende unge damen? Tivoli med enhjørninger? Bytur alene med masse rosa is? disney on ice??

  Neida - vi dro på oss noen gamle, møkkete klær, og kjørte på søppeldynga.   Jeg hadde nemlig store planer i dag om å få omgjort hagen vår til en het søkerkandidat til "årets hage 2017", og 20 fulle sekker med hageavfall og annet drit lagde litt skjær i sjøen for det. Tilhenger ble ordnet, og da 4-åringen hørte at jeg skulle av gårde, var det et stort "JEG VIL VÆRE MED!" som lagde rammen for en aldri så liten spontan alenetur med pappa.

  Og da vi vinket farvel til konemor og de andre hjemme, og kjørte av gårde med litt kald drikke og en pakke bokstavkjeks, kjente jeg på det - det er så utrolig lett å være pappa noen ganger. Man skal liksom bare være der, svare på spørsmål, sørge for trygghet og tillit, og bare være en forelder... og hvis man får til disse tingene, så trenger man ikke alltid enhjørninger eller skøytende disney-figurer for å kunne kalle det kvalitetstid.

  "Hva er under denne broa her?", "Hvilken bokstav er dette?", "Hvem bor på den gården der, er det julenissen?". Vi funderte og snakket om alt mellom himmel og jord, og det var allerede før vi var kommet frem til den store, spennende søppeldynga!

   


  "P.... A..... Det blir jo nesten pappa!!!!"

     Altså, jeg er ikke alltid sånn, for noen ganger er det bare en nødvendighet å låse seg inne på do med telefonen sin, og høre på tornadoen som raser ute i stua. Man sitter der med følelsen av at når man kommer ut, så kommer det bare til å være det lille toalettrommet man sitter i, som står igjen av hele huset.
  Og noen ganger kan spørsmål og krangling fra A til Å føles som et mareritt når man kjører bil, og man egentlig bare vil være alene i bilen og høre på den musikken JEG vil. Men i dag var ikke en sånn dag.

  Og selv om det å ha småbarn kan være det verste og det mest fantastiske i livet, gjerne begge deler mange ganger hver dag, så tror jeg det er de gode øyeblikkene man husker best, når man ser tilbake på det i fremtiden. Og i dag var en sånn dag.


  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ FACEBOOK! ←

  #pappablogg #pappa #kvalitetstid #søppel #alenetid #familie #småbarnsliv

 • Publisert: 27.05.2017, 22:51
 • Kategori: pappahverdag
 • 7 kommentarer
 • 7 kommentarer

  jacob

  09.06.2017 kl.10:25

  Hei, jeg er pappa

  Asianinvasion

  09.06.2017 kl.10:27

  Jeg er fra asia

  sebastian

  09.06.2017 kl.10:27

  Hei Jacob er en god Pappa

  its Anomaly From Sweden

  09.06.2017 kl.10:28

  KNIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  KWAK

  09.06.2017 kl.10:29

  hva gjør dere

  William fra skam

  09.06.2017 kl.10:30

  JEG SLUTTEr

  frustrertpappa

  11.06.2017 kl.20:02

  William fra skam: Trist å høre du. Og takk for at du forresten tar deg tid til å legge igjen så mange kommentarer på bloggen min, i og med at alle kommentarene er fra samme datamaskin :)
  Hilsen Lars Harald

  Skriv en ny kommentar