hits

FRUSTRERTPAPPA

- en liten fyr med et stort hjerte -

KJÆRLIGHETEN LUKTER HESTEMØKK

 • Publisert: 12.06.2017, 23:49
 • Kategori: kjærestetid
 • Som den Oslo vest-gutten jeg egentlig er, skal jeg glatt innrømme en ting. Jeg har aldri følt meg så hjemme i en stall. Iallefall ikke frem til nå. Det er ikke det at jeg har vokst opp med champagne-frokost og snitter til hverdags akkurat, men når man bor i gangavstand til Majorstuen, ble liksom "Bonanza" på TV2 etter skolen det nærmeste jeg kom meg en hest.

  Men så gikk det jo slik, at jeg for mange år siden kapret en søt Vestfold-frøken med musefletter og merkeklær, og jeg var solgt. Og med på kjøpet kom også en medfødt hestedilla som i den siste tiden har fått mulighet til å blomstre og gro. Og det er egentlig ganske kult, hvor mye jeg ser hun lyser opp hver gang hun får sitte på hesteryggen, eller dra i stallen og skuffe møkk(!). Jeg har nok ikke bodd i Vestfold lenge nok til å helt skjønne akkurat den greia, men jeg gir det iallefall et ærlig forsøk.  Potene må visstnok også renses - eller var det klovene? eller hovene? eller labbene?


  For nå i helgen hadde vi litt tid bare oss, og da kom det to rosa ponni-øyne mot meg og spurte så pent de kunne om jeg ville være med i stallen, hvor hun hjelper til å ri en hest noen dager i uken. Jeg fant ikke noen spesielt gode grunner til å ikke gjøre det, og sa "kjør på", og det var da jeg så det:

  To rosa ponni-øyne ble gradvis mer og mer hjerterøde, og det slo meg - det er mye kjærlighet i å stille opp for hverandres interesser.

  Selv husker jeg tenårene våre sammen, når min kjære kjørte trommesettet mitt rundt hele østlandet, for at jeg skulle få dyrke min interesse. Jeg har ikke tallet på hvor mange ganger hun har sittet og hørt på meg spille, noe jeg setter utrolig høyt. Og jeg vet også at hun kommer til å gjøre det i fremtiden også. Ikke det at hun nødvendigvis syntes det er det mest spennende i verden å være med på nok en øving, på samme måte som jeg ikke hopper av glede i gangene når jeg får sjansen til å skuffe hestemøkk - men man gjør det fordet. Kaller man det kjærlighet i praksis eller no?

   
  Det ble iallefall "stall-date" på oss denne helgen, og jeg blir jo litt solgt da, hvor sykt flotte dyr hester egentlig er. Jeg fikk også sjansen til å styre et slikt dyr på mange hundre kilo. Jeg følte meg jo som en ridder der jeg satt - mangler bare rustningen, så er vi klare for middelalderfestival!!

     Nå skal det jo også nevnes, at selv om hesten hadde sal, tøyler og alt annet utstyr i orden, hadde ikke mitt eget utstyr det helt i orden når konemor fikk hesten til å trave og hoppe og sprette mens jeg satt der og prøvde å holde meg fast. Man skal jaggu ha "baller av stål" for å kunne gå oppreist hjem etter en økt med dette her, bokstavelig talt!

   


  Og hva er vel bedre en å avslutte med en skikkelig hesteselfie, en "horsefie", og ønske deg en utrolig flott dag i dag!

  High-five fra Frustertpappa

  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ FACEBOOK! ←


  #pappablogg #pappa #hest #riding #kjærestetid #familie

 • Publisert: 12.06.2017, 23:49
 • Kategori: kjærestetid
 • 12 kommentarer
 • 12 kommentarer

  13.06.2017 kl.00:48

  Nå fikk du meg til å le høyt her ved minnet om min eneste opptreden på hesteryggen. Tror egentlig barna mine skal være glad jeg hadde mammarollen. Er ikke helt sikker på at jeg hadde beholdt produksjonsutstyret som mann etter den vannvittige deisingen rundt på hesteryggen i en time. Stakkar snille hest. :D

  Ellers var det søt lesing og du har fattet poenget. Kjærlighet ER hestemøkk! :)

  frustrertpappa

  13.06.2017 kl.20:45

  Anonym: nei, riding kan være ganske hardcore altså! og takk for hyggelig kommentar, håper du vil følge bloggen videre :)
  Hilsen Lars Harald

  Anja

  13.06.2017 kl.13:01

  Herlig blogg! Er hestejente selv, så gøy å lese dine opplevelser fra stallen. Håper det blir mange stalldater på dere. Og ballene får det bedre etterhvert som du lærer å ri korrekt ;)

  frustrertpappa

  13.06.2017 kl.20:43

  Anja: Hehe jo takk for at du også bryr deg om kroppsdelene mine, fikk vel høre at teknikken ikke var heeelt 100 %, så har nok noe med det å gjøre :) Men uansett veldig kult med hester, og generelt kult å kunne finne på noe litt annet enn å sitte i sofaen.
  Hilsen Lars Harald

  Torunn

  13.06.2017 kl.13:02

  Helt herlig!

  Ønsker dere en god dag videre :)

  frustrertpappa

  13.06.2017 kl.20:41

  Torunn: takk til deg, og håper dagen din er awesome også!
  Hilsen Lars Harald

  Lindis

  13.06.2017 kl.14:35

  Kledelig! Jeg ville gått for hover, men er ikke 100% sikker... ;)

  frustrertpappa

  13.06.2017 kl.20:41

  Lindis: Ja, jeg er med på at poter kanskje ikke var helt bankers... men kjært dyr, mange navn..? :)
  Hilsen Lars Harald

  Rikke

  13.06.2017 kl.17:40

  Herlig innlegg! :)

  frustrertpappa

  13.06.2017 kl.20:40

  Rikke: Takk skal du ha du :)
  Hilsen Lars Harald

  Camilla

  14.06.2017 kl.16:50

  Herlig innlegg og fikk meg til å tenke på min kjære tilkomne ektemann som "sliter" med heste- og hundebasillbitte meg som ikke bare rir et par ganger i uken, men som faktisk eier egen hest og hund og må i stallen hver dag! I tillegg kommer et og annet stevne (les: konkurranse) der vi må frakte hest og utstyr med oss i hestehenger bak en dertil egnet stor bil... Når han skulle bytte til ny bil for et par år siden kom kravet fra meg om at den må kunne trekke hest... He, He... Er nok mang en mann (eller kjæreste) som kjenner seg igjen i dette innlegget! Men til gjengjeld: Man får kose seg med nærkontakt med dyr OG man trenes fysisk samtidig! Hvem trenger dyre treningsstudio når man har hest???

  Skal sies at han blir blid som en sol da, når han er med på stevner og får varme nystekte vafler, brus og kan skravle med masse hyggelige mennesker!

  frustrertpappa

  14.06.2017 kl.22:19

  Camilla: Høres ut som om du har funnet deg en bra fyr der!! Det handler rett og slett om å involvere seg i hverandre, og i fare for å fremstille meg selv som en "tøffel" (noen kan sikkert syns det er en utydelig grense her...) så handler det jo også like mye om å stille opp tilbake, alle forhold har sin balanse, som passer for seg, så enkelt er det :) Lykke til på stevner med alle mulige dyr du har!!
  Hilsen Lars Harald

  Skriv en ny kommentar