hits

FRUSTRERTPAPPA

- en liten fyr med et stort hjerte -

PAPPA, JEG VIL BLI YOUTUBER!

 • Publisert: 14.06.2017, 23:44
 • Kategori: pappahverdag
 • I dag har jeg som pappa fått gleden av å se sønnen i huset avslutte et nytt skoleår på barneskolen, med sangoppvisning, pølser, kaker, overtrøtte småsøsken, og alt som hører til. Og det slår meg, når jeg ser han løpe rundt og nyte det problemfrie livet hans med vennene sine  - hva kommer det til å bli av han når han blir voksen??

  Foreløpig tenker han nok ikke så mye på det selv, for det er rimelig enkelt å være barn. Altså, hvis man ser bort ifra 3-års alderen da, hvor hele livet går i grus og man hater alt og alle hvis frokost-skjeen har feil farge den ene morgenen. 

  Vi hadde iallefall denne praten en dag, jeg og sønnen min, hvor jeg liksom kremtet formelt, og innledet med noe sånt som at "En dag der fremme gutt, så skal livsvalg avgjøres, og har du egentlig tenk på at...." - mens jeg snakket, ventet jeg på at de blå øynene skulle se opp på meg og si "Pappa, jeg vil jo bli akkurat som deg!!!"

  Men neida, han avbrøt meg ganske elegant:

  "Pappa, jeg vil bli Youtuber"   

  Seriøst?? Er det en greie liksom? Jeg har jo sjekket dette litt opp, og det er faktisk ganske mange kids som sitter hjemme og lager videoer av dataspill, og tjener mer penger enn en annen stakkar med 10 års utdanning. Hva skjer med verden? 

  Joda, jeg sitter jo faktisk her og blogger selv, og smådrømmer i hemmelighet om det store gjennombruddet, så jeg skal vel ikke være så innmari kjepphøy.

  Jeg tror vel uansett barn skal få være barn en liten stund til - denne praten kommer vi nok til senere.

  Og så er det jo sånn at uavhengig av brannmann, butikkmedarbeider, direktør eller Youtuber, så digger jeg han jo høyere enn himmelen.

   

  Men seriøst - Youtuber??

   

  High-five fra Frustrertpappa!
   

  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ FACEBOOK! ←

 • Publisert: 14.06.2017, 23:44
 • Kategori: pappahverdag
 • 7 kommentarer
 • 7 kommentarer

  Freshsister

  15.06.2017 kl.07:40

  Akkurat som gutten i huset her;) Det er jo bare å ha kontroll på hva de gjør. Jeg måtte sette meg inn i ting og har lært mye nytt. Må jo få ha en hobby, om det blir en karriere senere så.... Lykke til!

  Aylar Von Kuklinski

  15.06.2017 kl.08:19

  Vel, det er faktisk ikke en av de mest urealistiske drømmene noen kan ha. Selvfølgelig - det å gjøre det såpass bra på Youtube at man kan leve av det er ikke noen enkel jobb da man helst skal komme opp med noe nytt innhold til kanalen sin HVER ENESTE dag. Men når det igjen er sagt så er det faktisk ganske mange nå som faktisk har fått til nettopp det.

  Så hvis sønnen din drømmer om og faktisk vil satse på en Youtube-karrere, ja, så syns jeg han skal få lov til å ihvertfall få en real sjanse til nettopp det! Verden forandrer seg og nettet tar stadig mer og mer over både på den ene og den andre måten, og det tenker jeg egentlig ikke er så ille for å si det sånn ^^

  Og nå kan jeg også legge til at jeg vet om et par som faktisk gjør det ganske bra på Youtube i dag og som tjener helt greit på det. Og de tror jeg neppe ville ha byttet bort den jobben mot noe som helst i hele verden, og da er det først og fremst fordi Youtube virkelig kan være en utrolig flott og MORSOM ting å drive med. Så, ja, igjen: Jeg syns absolutt ikke Youtube er så fjernt eller rart at folk faktisk drømmer om og virkelig vil satse på!

  Torunn

  15.06.2017 kl.10:56

  Enkelt å være barn? Noup!

  Men vi voksne bidrar. Forsøker på beste vis og etter ditto evne, å gjøre det lettere.

  Ønsker en fortsatt fin dag :)

  Marthe Sofie

  15.06.2017 kl.13:02

  Det er jo veldig mye arbeid bak det å være youtuber vil jeg tro, så det vil jo være en jobb man må jobbe for, i tillegg til at det er ganske mange som driver med det! Men man bør virkelig gjøre det man føler for! :)

  frustrertpappa

  17.06.2017 kl.00:05

  Marthe Sofie: jeg støtter deg på det at man må velge yrke etter eget ønske! Og jeg skal absolutt ikke si at det er enkelt å leve av å være youtuber, men det er rett og slett rart å oppdra barn om dagen, så sykt mange rare ting man kan finne på i dag...!
  Hilsen Lars Harald

  SIENNA London//Lifestyle//LGBTQ+

  15.06.2017 kl.20:02

  Haha! Åå, det er herlig!!

  frustrertpappa

  17.06.2017 kl.00:03

  SIENNA London//Lifestyle//LGBT: Takk for det du :)
  Hilsen Lars Harald

  Skriv en ny kommentar