hits

FRUSTRERTPAPPA

- en liten fyr med et stort hjerte -

JEG BARE ELSKER STRØMPEBUKSER!

 • Publisert: 16.06.2017, 07:50
 • Kategori: pappahverdag
 • "Morgenstund har gull i munn" er det noe som heter, men seriøst, jeg har aldri sett noe til dette gullet. Og hvorfor skal man i det hele tatt skal ha det i kjeften?? Nei, i mitt hode stemmer det bedre med:

  "Morgenmas er bare tull og fjas".

  For i huset vårt er det jeg som tar meg av morgenrutiner og levering av barn stort sett, mens konemor er overlatt til seg selv når det gjelder henting av barn, og åttearmet blekksprut-tjeneste på kjøkkenet rundt middagstider. Morgentimene er derfor min "ilddåp", og det er spesielt ett hinder som det ikke alltid er så lett å hoppe over med lette steg - nemlig påkledning.

  En ting er selve påkledningen, som ofte går ordnet for seg, men som noen ganger kan være minst like utfordrende som å temme en irritert alligator i åpen sjø. Men også tiden før påkledningen kan by på store problemer.

  For eksempel, hvor i huleste ble det av den andre sokken??!!
     Når morgenkaoset er på sitt svarteste, tenker jeg noen ganger at Gud skapte oss mennesker med to separate ben og ikke bare ett svært ett, kun for å irritere småbarnsforeldre med dårlig tid. Nå prøver kanskje du også å se for deg oss mennesker humpe rundt med bare en diger fot, men guri malla så mange utfordringer vi hadde sluppet!

  Heldigvis finnes det en redning der ute, en oppfinnelse jeg hadde tenkt til å bruke dette innlegget til å hylle for alt det er verdt.

  Strømpebukser!!  Hvor herlig er ikke den følelsen, å strekke hånden ubekymret inn i hyllen med strømpebukser, og vite at det er HELT det samme hva man finner, for du er garantert at venstre og høyre passer sammen. Jeg blir varm i hjertet bare av å skrive om det.

  Så er det jo noen da, som har dratt det enda lengre og designet "onepiece". Jeg kunne seriøst veddet penger på at akkurat den oppfinnelsen er utviklet av et par slitne småbarnsfedre, som bare "mista det" på et tidspunkt, og trengte et vendepunkt i livet for å klare å fortsette å stå opp om morgenen. 

  Selv klarer jeg meg heldigvis bra nok med strømpebukser foreløpig, og står fortsatt opp hver morgen, til alligatorkamp eller morgenkos, gjerne begge deler på en og samme dag :)

  Og du da, har du noen favorittplagg som gjør livet enklere??


  High-five fra Frustrertpappa!


  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ FACEBOOK! ←

  #pappa #pappablogg #morgenstund #barn #familie #strømpebukse #klær

 • Publisert: 16.06.2017, 07:50
 • Kategori: pappahverdag
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Torunn

  16.06.2017 kl.14:48

  Når kaoset er på sitt verste, så... er strømpebuksa vrengt. Eller bak-fram. Eller motsatt (om du vil). Murphy's law.

  frustrertpappa

  17.06.2017 kl.00:00

  Torunn: Haha, så sant! Eller som jeg selv har opplevd noen ganger - et hull på den ene tåa. Da står ikke verden til å redde, hvis det skulle være en sånn "feil" dag.
  Hilsen Lars Harald

  laptoplifestylemamma

  16.06.2017 kl.15:48

  Made my day :) Rett og slett et herlig innlegg om småbarnsforeldre sine gleder og frustrasjoner. Kjente meg igjen og. Morgenrushet er mitt - leggingen derimot er pappaens ansvar

  frustrertpappa

  16.06.2017 kl.23:59

  laptoplifestylemamma: Godt jeg kunne "gjøre dagen din" i dag da :) Og jeg tror mange har det som oss dessverre.. men vipps, så kommer vi til å savne det også :)
  Hilsen Lars Harald

  Skriv en ny kommentar