hits

FRUSTRERTPAPPA

- en liten fyr med et stort hjerte -

DA JEG GLEMTE BRYLLUPSDAGEN...

 • Publisert: 25.06.2017, 17:20
 • Kategori: kjærestetid
 • Nei, jeg er ikke veldig fornøyd med det, men i fjor gikk jeg på en "skrell" som det heter..

  For noen ektepar betyr ikke bryllupsdag så mye, og ettersom årene går, blir det "noe man dreiv og husket på før i tiden". Men her hos oss, er det ikke helt sånn kan man si. Forrige uke rundet vi 9 år som gift, og med fjorårets prestasjon forholdsvis friskt i minne, var det ikke snakk om annet enn å levere varene i år - og varene ble levert, om jeg tør si det selv :)

  Men først tilbake til fjoråret, hvordan klarer man å glemme sin egen bryllupsdag? Jeg har jo i etterkant kommet opp med hundrevis av forklaringer, men ingen av dem holder liksom til å stemple med et grønt "godkjent"-stempel. Småbarnsliv, stress på jobben, lite søvn, krangling, bla, bla, bla. Men fakta er at bryllupsdagen egentlig er den eneste merkedagen jeg ikke blir minnet på, for hva ville den egentlig betydd da?

  I utgangspunktet var det dårlig stemning i huset i dagene rundt bryllupsdagen i fjor, grunnet en eller annen krangel jeg ikke husker årsaken til lenger (jada, vi krangler vi også). Og på selve dagen, ble ikke stemningen bedre når jeg et stykke utpå formiddagen fikk slengt litt stramt i en bisetning:

  "Og forresten, husker du hvilken dag det er i dag??!"

  Tankene begynte å skru på turboen, og allerede i første tankesving var jeg klar over det. Jeg hadde driti på leggen, eller hva det heter.

  Min første reaksjon var noe sånt som "Ja, vet egentlig DU hvilken dag det er da??!!" - men før jeg fikk spurt, skjønte jeg at hun ikke stilte spørsmålet fordi hun var usikker selv.

  Uansett, i fjor er i fjor, og i år hadde jeg andre planer. Ikke bare klarte jeg å være førstemann til å si "gratulerer med dagen" i senga på morgenen, jeg hadde også planlagt en aldri så liten date etter at barna var i seng på kvelden.

  For har du noen gang sett solnedgangen over byen i et småfly, med skyfri himmel, og den du er aller mest glad i ved siden av deg? :)


  Med litt hjelp fra en god kamerat med småflylappen, cruiset vi nedover vestfoldkysten i solnedgangen, og konemor fikk til og med styre litt selv oppi lufta! Hun hadde gjettet seg halvveis frem til kinotur denne kvelden, så jeg cashet ut noen bonuspoeng da vi svinge ut mot flyplassen i stedet for inn til byen.

  Bingo!

  Og for å gå for ordentlig hjemmeseier, hadde jeg også krydret dagen med koselig lunsj ved bryggekanten, og en ordentlig bukett blomster, før jeg disket opp med tapas-kveldsmat i sofaen når vi kom hjem fra flytur. 
   
   

  Og så var det jo de rosa ponniøynene hennes om dagen da... Hest er omtrent det første konemor tenker på om morgenen, og det siste hun surfer etter på telefonen på kvelden. Da må det vel være mulig å fikse en passende bryllupsdagsgave.
     Jeg hoppet i seng den kvelden med trua på at hvis jeg skulle gå på en "skrell" igjen i fremtiden, ville jeg kunne se meg tilbake å si:

  "Men kjære da, du husker vel tilbake til bryllupsdagen i 2017....?"

  =) 

  High-five fra frustrertpappa!!


  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ FACEBOOK! ←

  #pappa #pappablogg #kjærestetid #familie #fly #småfly #date #bryllupsdag

 • Publisert: 25.06.2017, 17:20
 • Kategori: kjærestetid
 • 7 kommentarer
 • 7 kommentarer

  Konemor

  25.06.2017 kl.17:50

  Du er en fantastisk mann kjære!!! Og de siste årene har verdt ekstremt harde for oss men nå er vi på vei til å bli enda bedre en noen gang, hvis det er mulig!!! Du er eneståsende og utrolig kjekk! Alle skulle hatt en mann som deg ❤️❤️❤️

  frustrertpappa

  06.08.2017 kl.20:47

  Konemor: Vi to er dynamitt, baby...!

  Rikke

  25.06.2017 kl.18:17

  Høres ut som en super dag! :)

  frustrertpappa

  06.08.2017 kl.20:48

  Rikke: Vi hadde en nydelig dag, og det er så viktig å ta vare på hverandre, midt i småbarnshverdag og kaos, og det er akkurat det vi gjorde denne dagen :)
  Hilsen Lars Harald

  denutroligereisen89

  26.06.2017 kl.22:57

  Hørtes ut som en uforglemmelig og perfekt dag! :D Skulle gjerne kjørt fly selv! Vil tro dette ikke er en dag kona di glemmer så lett!

  frustrertpappa

  06.08.2017 kl.20:49

  denutroligereisen89: småfly er utrolig gøy, det er nesten som å kjøre radiobil, sett i forhold til å kjøre vanlig bil :)
  Hilsen Lars Harald

  denutroligereisen89

  12.08.2017 kl.20:11

  Så kult! Fikk desto mer lyst til å prøve, selv om jeg har høydeskrekk! :P

  Skriv en ny kommentar