hits

FRUSTRERTPAPPA

- en liten fyr med et stort hjerte -

DA 11 HUNDER BLE TIL 3.....

 • Publisert: 05.08.2017, 22:37
 • Kategori: Dyr
 • Først må jeg si det - jeg har savna dette! På tross av en liten blogg-sommerferie, har jeg gledet meg veldig til å sette meg ned og skrive igjen, og jeg blir også veldig glad for alle som har spurt meg hvor i helsike det blir av bloggen, det må da være et godt tegn :) Så nå gleder jeg meg til å komme i gang med oppdateringer og tanker fra et frustert pappa-liv igjen!

  For som overskriften antyder, har sommeren her hjemme vært ganske preget av én ting. Mens andre familier har pepret Instagram med feriebilder fra strand og fjell, med smilende barn og sydenbrune neser, har jeg tråkket hjemme i dritt - bokstavelig talt. Jeg fant også ut at jeg ikke nødvendigvis trengte å pepre Instagram med bilder av akkurat det, men heller komme med en ordentlig oppdatering her på bloggen - helt fri for hundedritt.

  Nå er det jo sånn at også vi har vært på strandtur og spist is, men det har ellers vært en ganske annerledes, slitsom, koselig og spennende sommer, med ikke mindre enn 11 hunder, 3 barn (pluss besøk HVER dag), to relativt slitne foreldre, og en gullfisk. Glemte jeg å nevne at vi også har passet på en hest ganske mye i sommer....?
   

     Mange som er småbarnsforeldre vet jo at det er noe litt ironisk og irriterende rolig med ordet "sommerferie", når man vet akkurat hvordan det egentlig kan være. Når alle verdens sommeravslutninger er ferdig, kan man fort få følelsen av at hele barnehagen flytter hjem, og at man konstant er 1-2 voksne for lite på jobb. I år måtte vi jo også legge til et par-åtte valper, og fikk igjen blant annet kjenne på hvordan det føltes å måtte stå opp på natta for å være "ammehjelp"...!

  MEN, om man ser bort ifra alt arbeidet - fy søren så koselig det er med små valper. Jeg kan med god samvittighet si at jeg tror barna i huset har hatt en av de somrene de senest vil glemme, og den innsatsen de også har gjort for å gjøre valpene trygge, flinke med barn, sosiale og lekne, har vært helt fantastisk å se.

  Nå har alle de åtte valpene fått seg et trygt og godt hjem, og reist til alt fra Bergen til Larvik og Lillestrøm, og vi sitter igjen med "bare" 3 voksne hunder. Allikevel tenker vi faktisk at dette er noe vi gjerne kunne tenke oss å prøve igjen senere.

  Men vi har jo lagt alt dette slitet på oss selv, sier du? Jada, det er forsåvidt sant, men jeg tenker nå sånn at det er bedre å kjenne at man lever, enn å faktisk måtte trenge å kjenne etter, for å finne ut om man lever.... eller hva?

   

  Jeg håper ellers at du har hatt en fin sommer, så hører du mer fra denne kanten snart!!

  High-five fra Frustrertpappa!


  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ FACEBOOK! ←

 • Publisert: 05.08.2017, 22:37
 • Kategori: Dyr
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  hverdagslivetivollen

  05.08.2017 kl.23:01

  åh så deiligge små <3 hørtes ut som en travel men koselig sommer :)

  frustrertpappa

  06.08.2017 kl.20:50

  hverdagslivetivollen: De var helt utrolig nydelige alle sammen, så det er blandede følelser med at de nå er borte... Men litt deilig er det også med noe roligere tempo i heimen :)
  Hilsen Lars Harald

  Skriv en ny kommentar