hits

FRUSTRERTPAPPA

- en liten fyr med et stort hjerte -

DA FRUSTRERTPAPPA BLE "ÅRETS MR. HUSBAND"

 • Publisert: 02.09.2017, 00:28
 • Kategori: kjærestetid
 • Denne helgen er jeg så heldig å få være med på årets store happening for konemor, nemlig nordisk seminar for Mary Kay i Gøteborg!

  For dere som ikke vet hva Mary Kay er, anbefaler jeg å sjekke det ut, men i korte trekk dreier det seg om et gigasvært amerikansk kosmetikk- og hudpleiekonsern som begynner å gjøre det veldig stort også i norden. Det er altså dette min kone jobber med på fulltid som selger og leder, og hver september leies hele scandinavium her i Gøteborg for galla og fest i en hel helg.

  Hovedfokuset på disse seminarene er premiering og hyllest til de som har gjort det best i løpet av de siste 12 månedene, og min oppgave er i utgangspunktet å være med, ha det gøy, spise god mat, bære store kjoler, og se på når konemor tripper opp på scenen og får en hel masse diamanter!

  MEN, så er det jo noen som skjønner at det er noen dyktige menn som står bak disse suksessfulle kvinnene, og kåringen "årets mr. husband" går hvert år til den av mennene som er stemt frem til den største støttespilleren blant kosmetikkdronningene, og gjett hvem som stakk av med seieren i konemor sin norske gruppe.... :)
     For selv om jeg er sammen med et råskinn av en arbeidsdame, hender det at det trengs hjelp til regnskapsføring, varelevering, motivering og generelt ta vare på familien hvis hun er ute og selger eller holder møter. Og da er det jo helt kurant å starte dagen med en pokal og sløyfebånd for nettopp den innsatsen, hehe!

   


  God helg til alle lesere!!

  High-five fra "Mr. husband"  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ FACEBOOK! ←

 • Publisert: 02.09.2017, 00:28
 • Kategori: kjærestetid
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  siri

  18.09.2017 kl.08:20

  Så gøy!! :=) Gratulerer så mye:)

  Skriv en ny kommentar