FRUSTRERTPAPPA

- en liten fyr med et stort hjerte -

VI VENTER SMÅ - IGJEN!!

 • Publisert: 29.05.2017, 23:34
 • Kategori: hverdag
 • Etterhvert som jeg har skjønt mer og mer av sosiale medier og blogging, har jeg skjønt at det er nettopp her de store nyhetene skal deles først!

  Og selv om en del av de som kjenner oss vet det allerede, så er det store ting på gang i "frustrertvilla". 

  Vi er jo en familie på to voksne, tre barn, en gullfisk, og for øyeblikket tre hunder - men vi er i ferd med å bli flere, mange fler...

  For ikke venter vi en, eller to, eller tre, men MINST fire, i følge ultralyden!!!
  Jeg kjenner jeg humrer litt her jeg sitter, for noen er kanskje i ferd med å ringe alarmsentralen allerede, og melde fra om to utslitte småbarnsforeldre som kommer til å ligge "passed-out" i en grøftekant om ikke lenge, men fatt mot - hele historien er ikke over.

  Det er nemlig tispa i huset som skal føde!! Og siden jeg ikke bruker sånne ord om kona, mener jeg selvfølgelig hundetispa.
   


   

  For de av dere som lurer på detaljene rundt hvordan sånne ting går seg til, henviser jeg dere til en annen blogg, men ca. følgende mobiltelefonsamtale fant sted for et par måneder siden, mens jeg var i bilen med to gode kollegaer på vei hjem fra en bekymringsfri hyttetur med jobben, og konemor var hjemme.

  MEG: "Hei, hva er det?"
  KONA: "Hvor er du, er du langt unna??"
  MEG: "Nja, vi er på vei ned fra fjellet, en time unna kanskje?"
  KONA: "Shit, ok, eeh... vel lillefrøkna her slapp ut en av hundene, uten at jeg så det"
  MEG: "Okay..? Ikke den hunden som har løpetid håper jeg? hvor er hun nå?"
  KONA: "Det er akkurat det.... hun er over hos nabohunden, og han sitter fast i henne, og jeg får ikke gjort noe med det!!"
  MEG: "Sitter fast...? mener du liksom"
  KONA: "JA!"

  Etter litt frem og tilbake fant jeg iallefall ut at det var nabohunden på riktig side, og ikke han på andre siden som er 40 kilo tyngre, men det var litt av en hjemkomst uansett gitt...!

  Nå hører det også med til historien at vi har vært inne på tanken med å få et valpekull tidligere i fjor, men det var riktignok med en annen av hundene, og ikke en uplanlagt "one night stand". Men naturen går noen ganger sine egne veier :)

  Her er det iallefall tett opp mot fødsel, og tispa peser som et esel og sliter med å gå opp trapper, stakkars. 
  Og konemor har gjort klart eget valperom med valpekasse og inventar, og lest seg opp på alt som finnes av "tispe-litteratur" - så vi er klare!! Hun har jo også drømt om dette hele livet, så nå om dagen er den én rosa hest i den ene pupillen, og én bylt med lodne valper i den andre.


  "Hva seru på du'a - har du ikke sett en hund som skal føde før eller??!"  Veslefrøken mente det var på tide med litt høytlesning, for å roe ned magen.. smelt!

   

  Og vet dere hvem andre enn kona som gleder seg? Tre hoppende, blåøyde barn, som ikke kommer til å ville dra i barnehagen og skolen fremover, fordi de skal bli "valpepassere".

  Og vet dere hvem andre som gleder seg bitte-litte-smule grann?

  En frustrert pappa, som kanskje skal snike seg litt ned på kveldene og kose på de små byltene..... :)

  High-pote til dere alle sammen, og oppdateringer følger!!!
   

  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ FACEBOOK! ←

  #pappablogg #pappa #hunder #fødsel #valper #husdyr #familie

 • Publisert: 29.05.2017, 23:34
 • Kategori: hverdag
 • 7 kommentarer
 • VIL DU HØRE HVOR FLINK JEG ER?

 • Publisert: 10.05.2017, 01:19
 • Kategori: hverdag
 • Hoi, Hoi alle sammen!

  En ny bloggdag har gått, og mange lesere har vært innom og vært med meg på tankereisen jeg er i gang med, tusen takk igjen!

  Nytt innlegg er "in progress" og i morgen (onsdag) skal du få høre hvor utrolig flink jeg er! =) hehe kjenner jeg gleder meg allerede.

  Så følg med på lasset, følg og del gjerne bloggen min, så høres vi igjen i morgen!

  High-five fra frustrertpappa

 • Publisert: 10.05.2017, 01:19
 • Kategori: hverdag
 • 2 kommentarer
 • hits