hits

FRUSTRERTPAPPA

- en liten fyr med et stort hjerte -

10 TING DU ALDRI MÅ SI TIL EN DAME

 • Publisert: 25.06.2018, 22:30
 • Kategori: kjærestetid
 • I løpet av mitt forholdsvis lange, unge liv, har jeg tatt til meg en del forskjellig kunnskap. Jeg vet for eksempel at griser faktisk ikke kan svette, og at man kan forbrenne over 150 kalorier i timen ved å dunke hodet i en vegg.

  Men etter å ha vært i et forhold i 16 sammenhengende år, har jeg også samlet opp litt kunnskap hva gjelder damefronten...
  For hva er det lurt å ikke si til en dame..?? 
  Enten det er på trening, på date eller i sofaen hjemme, er fallgruvene mange, og her har du 10 av dem. 
  Noen av sitatene kan være selvopplevd, noen har jeg hørt, men jeg skal nok ikke si hvem som er hva :D


   

  1. "Nei, altså du ser ikke direkte tjukk ut i den kjolen, men den hadde sikkert vært enda finere hvis du hadde klart å få igjen glidelåsen."
    
  2. "Nei, det er ikke jeg som er vanskelig og vrang, det er bare du som er enda mer premenstruell enn vanlig i dag."
    
  3. "Navlelo ER faktisk ikke så ekkelt som du tror, vil du smake du også?"
    
  4. "Altså, denne daten var kanskje ikke på topp 10-listen min, men hvis du betaler maten vår så kanskje det blir noe på deg i kveld alikevel?"
    
  5. "For likestilling ja? Selvfølgelig er jeg det, alle elskerne mine har jo akkurat like mye de skulle ha sagt."
    
  6. "Joda, maten din var god kjære, men du skjønner vel at den aldri blir like god som mamman min sin?"
    
  7. "Du var jo akkurat i en klesbutikk!! Og nå skal vi inn i en helt annen klesbutikk? Var du ikke ferdig med å se på klær i klesbutikken?"
    
  8. "Hei, vil du bli med på en koselig date i kveld..? Hun jeg egentlig skulle ta med, dro med en annen, så jeg måtte bare jobbe meg nedover på lista"
    
  9. "Hvis jeg vil klippe tåneglene mine i senga, så klipper jeg tåneglene mine i senga."
    
  10. "Er det du som har vært på do her akkurat? Det lukter seriøst død moskus her!!"


   

  Lykke til alle tapre menn der ute, og ikke glem å 
   

  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ INSTAGRAM! ←

  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ FACEBOOK! ←

  #blogg #pappablogg #date #trening #topp10 #kjærestetips

 • Publisert: 25.06.2018, 22:30
 • Kategori: kjærestetid
 • 10 kommentarer
 • DA FRUSTRERTPAPPA BLE "ÅRETS MR. HUSBAND"

 • Publisert: 02.09.2017, 00:28
 • Kategori: kjærestetid
 • Denne helgen er jeg så heldig å få være med på årets store happening for konemor, nemlig nordisk seminar for Mary Kay i Gøteborg!

  For dere som ikke vet hva Mary Kay er, anbefaler jeg å sjekke det ut, men i korte trekk dreier det seg om et gigasvært amerikansk kosmetikk- og hudpleiekonsern som begynner å gjøre det veldig stort også i norden. Det er altså dette min kone jobber med på fulltid som selger og leder, og hver september leies hele scandinavium her i Gøteborg for galla og fest i en hel helg.

  Hovedfokuset på disse seminarene er premiering og hyllest til de som har gjort det best i løpet av de siste 12 månedene, og min oppgave er i utgangspunktet å være med, ha det gøy, spise god mat, bære store kjoler, og se på når konemor tripper opp på scenen og får en hel masse diamanter!

  MEN, så er det jo noen som skjønner at det er noen dyktige menn som står bak disse suksessfulle kvinnene, og kåringen "årets mr. husband" går hvert år til den av mennene som er stemt frem til den største støttespilleren blant kosmetikkdronningene, og gjett hvem som stakk av med seieren i konemor sin norske gruppe.... :)
     For selv om jeg er sammen med et råskinn av en arbeidsdame, hender det at det trengs hjelp til regnskapsføring, varelevering, motivering og generelt ta vare på familien hvis hun er ute og selger eller holder møter. Og da er det jo helt kurant å starte dagen med en pokal og sløyfebånd for nettopp den innsatsen, hehe!

   


  God helg til alle lesere!!

  High-five fra "Mr. husband"  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ FACEBOOK! ←

 • Publisert: 02.09.2017, 00:28
 • Kategori: kjærestetid
 • 1 kommentarer
 • DA JEG GLEMTE BRYLLUPSDAGEN...

 • Publisert: 25.06.2017, 17:20
 • Kategori: kjærestetid
 • Nei, jeg er ikke veldig fornøyd med det, men i fjor gikk jeg på en "skrell" som det heter..

  For noen ektepar betyr ikke bryllupsdag så mye, og ettersom årene går, blir det "noe man dreiv og husket på før i tiden". Men her hos oss, er det ikke helt sånn kan man si. Forrige uke rundet vi 9 år som gift, og med fjorårets prestasjon forholdsvis friskt i minne, var det ikke snakk om annet enn å levere varene i år - og varene ble levert, om jeg tør si det selv :)

  Men først tilbake til fjoråret, hvordan klarer man å glemme sin egen bryllupsdag? Jeg har jo i etterkant kommet opp med hundrevis av forklaringer, men ingen av dem holder liksom til å stemple med et grønt "godkjent"-stempel. Småbarnsliv, stress på jobben, lite søvn, krangling, bla, bla, bla. Men fakta er at bryllupsdagen egentlig er den eneste merkedagen jeg ikke blir minnet på, for hva ville den egentlig betydd da?

  I utgangspunktet var det dårlig stemning i huset i dagene rundt bryllupsdagen i fjor, grunnet en eller annen krangel jeg ikke husker årsaken til lenger (jada, vi krangler vi også). Og på selve dagen, ble ikke stemningen bedre når jeg et stykke utpå formiddagen fikk slengt litt stramt i en bisetning:

  "Og forresten, husker du hvilken dag det er i dag??!"

  Tankene begynte å skru på turboen, og allerede i første tankesving var jeg klar over det. Jeg hadde driti på leggen, eller hva det heter.

  Min første reaksjon var noe sånt som "Ja, vet egentlig DU hvilken dag det er da??!!" - men før jeg fikk spurt, skjønte jeg at hun ikke stilte spørsmålet fordi hun var usikker selv.

  Uansett, i fjor er i fjor, og i år hadde jeg andre planer. Ikke bare klarte jeg å være førstemann til å si "gratulerer med dagen" i senga på morgenen, jeg hadde også planlagt en aldri så liten date etter at barna var i seng på kvelden.

  For har du noen gang sett solnedgangen over byen i et småfly, med skyfri himmel, og den du er aller mest glad i ved siden av deg? :)


  Med litt hjelp fra en god kamerat med småflylappen, cruiset vi nedover vestfoldkysten i solnedgangen, og konemor fikk til og med styre litt selv oppi lufta! Hun hadde gjettet seg halvveis frem til kinotur denne kvelden, så jeg cashet ut noen bonuspoeng da vi svinge ut mot flyplassen i stedet for inn til byen.

  Bingo!

  Og for å gå for ordentlig hjemmeseier, hadde jeg også krydret dagen med koselig lunsj ved bryggekanten, og en ordentlig bukett blomster, før jeg disket opp med tapas-kveldsmat i sofaen når vi kom hjem fra flytur. 
   
   

  Og så var det jo de rosa ponniøynene hennes om dagen da... Hest er omtrent det første konemor tenker på om morgenen, og det siste hun surfer etter på telefonen på kvelden. Da må det vel være mulig å fikse en passende bryllupsdagsgave.
     Jeg hoppet i seng den kvelden med trua på at hvis jeg skulle gå på en "skrell" igjen i fremtiden, ville jeg kunne se meg tilbake å si:

  "Men kjære da, du husker vel tilbake til bryllupsdagen i 2017....?"

  =) 

  High-five fra frustrertpappa!!


  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ FACEBOOK! ←

  #pappa #pappablogg #kjærestetid #familie #fly #småfly #date #bryllupsdag

 • Publisert: 25.06.2017, 17:20
 • Kategori: kjærestetid
 • 7 kommentarer
 • KJÆRLIGHETEN LUKTER HESTEMØKK

 • Publisert: 12.06.2017, 23:49
 • Kategori: kjærestetid
 • Som den Oslo vest-gutten jeg egentlig er, skal jeg glatt innrømme en ting. Jeg har aldri følt meg så hjemme i en stall. Iallefall ikke frem til nå. Det er ikke det at jeg har vokst opp med champagne-frokost og snitter til hverdags akkurat, men når man bor i gangavstand til Majorstuen, ble liksom "Bonanza" på TV2 etter skolen det nærmeste jeg kom meg en hest.

  Men så gikk det jo slik, at jeg for mange år siden kapret en søt Vestfold-frøken med musefletter og merkeklær, og jeg var solgt. Og med på kjøpet kom også en medfødt hestedilla som i den siste tiden har fått mulighet til å blomstre og gro. Og det er egentlig ganske kult, hvor mye jeg ser hun lyser opp hver gang hun får sitte på hesteryggen, eller dra i stallen og skuffe møkk(!). Jeg har nok ikke bodd i Vestfold lenge nok til å helt skjønne akkurat den greia, men jeg gir det iallefall et ærlig forsøk.  Potene må visstnok også renses - eller var det klovene? eller hovene? eller labbene?


  For nå i helgen hadde vi litt tid bare oss, og da kom det to rosa ponni-øyne mot meg og spurte så pent de kunne om jeg ville være med i stallen, hvor hun hjelper til å ri en hest noen dager i uken. Jeg fant ikke noen spesielt gode grunner til å ikke gjøre det, og sa "kjør på", og det var da jeg så det:

  To rosa ponni-øyne ble gradvis mer og mer hjerterøde, og det slo meg - det er mye kjærlighet i å stille opp for hverandres interesser.

  Selv husker jeg tenårene våre sammen, når min kjære kjørte trommesettet mitt rundt hele østlandet, for at jeg skulle få dyrke min interesse. Jeg har ikke tallet på hvor mange ganger hun har sittet og hørt på meg spille, noe jeg setter utrolig høyt. Og jeg vet også at hun kommer til å gjøre det i fremtiden også. Ikke det at hun nødvendigvis syntes det er det mest spennende i verden å være med på nok en øving, på samme måte som jeg ikke hopper av glede i gangene når jeg får sjansen til å skuffe hestemøkk - men man gjør det fordet. Kaller man det kjærlighet i praksis eller no?

   
  Det ble iallefall "stall-date" på oss denne helgen, og jeg blir jo litt solgt da, hvor sykt flotte dyr hester egentlig er. Jeg fikk også sjansen til å styre et slikt dyr på mange hundre kilo. Jeg følte meg jo som en ridder der jeg satt - mangler bare rustningen, så er vi klare for middelalderfestival!!

     Nå skal det jo også nevnes, at selv om hesten hadde sal, tøyler og alt annet utstyr i orden, hadde ikke mitt eget utstyr det helt i orden når konemor fikk hesten til å trave og hoppe og sprette mens jeg satt der og prøvde å holde meg fast. Man skal jaggu ha "baller av stål" for å kunne gå oppreist hjem etter en økt med dette her, bokstavelig talt!

   


  Og hva er vel bedre en å avslutte med en skikkelig hesteselfie, en "horsefie", og ønske deg en utrolig flott dag i dag!

  High-five fra Frustertpappa

  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ FACEBOOK! ←


  #pappablogg #pappa #hest #riding #kjærestetid #familie

 • Publisert: 12.06.2017, 23:49
 • Kategori: kjærestetid
 • 12 kommentarer
 • MIN KJÆRE, VAKRE TENNPLUGG...

 • Publisert: 23.05.2017, 22:49
 • Kategori: kjærestetid
 • Det er ikke en helt ukjent sak for meg, at jeg nok ikke er blant topp 10 i verden, når det kommer til å ordlegge meg muntlig. Spesielt ikke når det kommer til følelser. Det er greit nok å gjemme seg bak leveggen av at "hey, jeg er jo mann da...", men det gjør jo i prinsippet ikke saken noe bedre.. Det som faktisk gjør det bedre, og som jeg i den siste tiden har funnet ut at jeg egentlig mestrer mye bedre, er å skrive det. Nå sier ikke jeg at det er god deal å slutte å prate å begynne å skrive til hverandre, men akkurat nå vil jeg iallefall benytte sjansen til å si noe som jeg tenker på. For du, min kjære, du er min tennplugg her i livet. 

  Jeg mener ikke at du er spesielt hissig og lett antennelig, og heller ikke "pluggete" sånn fysisk, men det er noe du bare er, som må skrives ned for å forklare... 
  Vi to har jo vært sammen siden vi var to fjollete 14-åringer. Og siden vi startet eventyret såpass tidlig, har vel ingen av oss visst særlig mye om det å være alene, og det å klare seg alene - heldigvis. Nå er vi blitt to nesten voksne mennesker, og selv om behovet for å rømme og bare være helt alene melder seg fra tid til annen, digger jeg egentlig å være den rare, lille familien vi er. For vi er jo litt rare, du og jeg. Sett utenfra er vi nok en helt normal, kjedelig A4-familie, med stasjonsvogn, hunder, villa, og barn. Men det føles jo absolutt ikke sånn selv, for du og jeg, vi har en tendens til å gå våre egne veier. Men vet du, selv om man snur et A4-ark helt på hodet, så ser det jo fortsatt ut som et helt vanlig A4-ark fra utsiden, ikke sant?

   
  Uansett, jeg digger det vi har blitt, og jeg digger også å være mannen i familien, forsørgeren, klippen for deg og barna. Jeg er på en måte kjøkkenbenken du kan støtte deg mot, når barnekaos, rot og krangel, vikler seg inn i middagslaging og dekking av bord. Nå er kanskje ikke "min kjære kjøkkenbenk" den mest brukte romantiske frasen her i verden, men du skjønner poenget mitt. Jeg liker å være mannen i familien.

  Men på en annen side, så er det ikke alltid sånn. Det er noen ganger en følelse der, noe rusk, som gjør at jeg ikke alltid fungerer sånn som jeg burde. Innsatsen går ned, humøret gjør en dupp, viljestyrken begynner å krangle, og alt føles liksom bare litt tyngre. Og fellesnevneren for når disse følelsene inntreffer, er at ikke du er her. Da slår tanken meg - jeg tror jeg også trenger deg noen ganger, men enn jeg selv vet. 

  Siden jeg jo egentlig er fra Oslo vest, har jeg ikke vokst opp med "mekking", men noe vet jeg. Når en motor har en tennplugg som fusker, eller mangler, da går det trått. Det fusker og harker, og funker ikke helt som det skal. Og det er sånn det føles, for du har en egen evne til å få ut det beste av alle rundt deg, og det gjelder selvfølgelig også meg. Alle som kjenner deg, vet hva jeg snakker om, og du trenger å få høre det mer enn du gjør, også fra meg. Når du ikke er tilstede, så går noen ganger lufta litt ut, og det føles bare veldig bra når du er tilbake igjen.

  Jeg ville bare at du skulle vite det.

  Min kjære, vakre tennplugg.

  Klem fra Frustrertpappa 


  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ FACEBOOK! ←

  #pappa #pappablogg #kjæreste #følelser #familie

 • Publisert: 23.05.2017, 22:49
 • Kategori: kjærestetid
 • 3 kommentarer
 • HVORDAN AVSLUTTE GRUNNLOVSDAGEN

 • Publisert: 17.05.2017, 22:45
 • Kategori: kjærestetid
 • Til alle lesere, avhoppere, hatere, elskere - dette er grunnlovsdagen, og jeg vil benytte sjansen til å gi DEG en fantastisk stor gratulerer så mye med dagen!!

  Dagen i dag har blitt disponert på lik linje med mange andre der ute tror jeg, iallefall småbarnsforeldre.
  Hotellfrokost i byen, barnetog, is-bonanza, gassballong-jakt, russekort-galskap, og selvfølgelig fisking av diverse Kina-leker på den lokale skolen.

  Med andre ord topp steming!!!

  Men avslutningen på årets grunnlovsdag så jeg ikke helt komme, før vi sånn utpå kvelden lå på sofaen med hver vår nese dypt inn i en 10-minutters "workshop" på soiale medier.

  "Åååå shit!! Fotbad - ja!!"

  Min kjære uforutsigbare spontan-rakett kom over et bilde av et fotbad, og jeg svarte som jeg så ofte gjør hvis jeg ikke har noe VIRKELIG imot det: "Njah, hvorfor ikke??"

  Og nesten før jeg fikk lagt fra meg telefonen, satt vi der med matchende baljer, badesalt, og 2 par føtter som egentlig hadde blitt enige om at de var drittlei pensko. Bingo! 

  Noen andre som avsluttet dagen på SPA-vis?? 

  High-five fra frustrertpappa


  → FØLG FRUSTRERTPAPPA PÅ FACEBOOK! ←

  #pappablogg #kjærestetid #fotspa #hjemmespa #pedikyr #føtter #grunnlovsdagen

 • Publisert: 17.05.2017, 22:45
 • Kategori: kjærestetid
 • 2 kommentarer